موتورهای جستجو مثل گوگل از یکسری ربات برای پیدا کردن صفحات وب استفاده می کنند. سپس اطلاعاتی در رابطه با آن صفحات جمع آوری کرده و آنها را ایندکس (Index) می کنند و یک فهرست ایجاد می کنند. شما این فهرست را مانند یک کتابخانه غول پیکر در نظر بگیرید که در آن یک کتابدار می تواند یک کتاب ( یا یک صفحه وب) برای کمک به شما پیدا کند، این کمک می کند دقیقا همان چیزی را که در آن لحظه بدنبال آن هستید پیدا کنید.
پس الگوریتم ها با در نظر گرفتن صدها عامل یا سیگنال رتبه بندی، صفحات موجود در فهرست را تجزیه و تحلیل می کنند تا تعیین کنند که صفحات به چه ترتیبی باید در هنگام جستجوی یک کلمه یا عبارت در نتایج جستجو ظاهر شوند.
در مثال گفته شده درباره کتابخانه، مانند این است که کتابدار تک تک کتاب های موجود در کتابخانه را خوانده و میتواند دقیقا به شما بگوید که کدام یک پاسخ سوال های شما را خواهد داشت.
فاکتورهای موفقیت سئوی ما میتواند بر مبنای تجربه کاربری (User Experience) در نظر گرفته شود. به این صورت که ربات های جستجو می توانند تخمین بزنند که یک وب سایت یا صفحه وب چقدر می تواند برای آنچه که کاربر جستجو می کند مفید باشد. الگوریتم های جستجو در واقع به گونه ای طراحی شده اند که صفحات مرتبط و معتبر را نشان می دهند و تجربه جستجوی کارآمد را در اختیار کاربران می گذارند.
در واقع نمی توان برای بدست آوردن رتبه بالاتر به موتور های جستجو پول بپردازید( برخلاف تبلیغات پولی در جستجو یا Google AdWords). این کار توسط متخصصین و کارشناسان SEO باید صورت پذیرد.
بدون دیدگاه
رابطه خدمات سئو، افزایش ترافیک سایت و افزایش درآمد – وبلوکس
[…] یا بهینه سازی موتور جستجو استراتژی مناسب شماست. اما سئو چیست و چطور میتواند به رشد کسب و کار شما کمک کند؟ ساده است! […]
راه های افزایش سئو سایت – وبلوکس
[…] افزایش سئو و بهینه سازی سایت، ابتدا باید بدانید که سئو چیست و چه روش هایی برای ارتقاء آن وجود دارند؟ در این مقاله […]